Menü öffnen
Suchen
Producten
Bedrijf
Contactpersoon
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

Efficiënter. Sneller. Eenvoudiger. - Nieuw Planningstool en BIM

Met de Hauff-Technik-Planningstool kunt u projecten snel en eenvoudig met slechts een paar muisklikken configureren. In combinatie met BIM ontstaat zo een echte meerwaarde voor architecten en planologen.

De planning van buisdoorvoeren en de bijbehorende afdichtingen worden kinderlijk eenvoudig. Met de Hauff-Technik-Planningstool kunnen architecten en planologen voortaan met slechts een paar muisklikken de bijpassende doorvoeren voor hun project configureren. Met behulp van een korte vragenlijst – onder meer over het aantal aan te leggen kabels of buizen, de bijbehorende muurdikte en structuur – worden de benodigde producten automatisch bij elkaar gezocht.

Ze worden vervolgens op een overzicht geplaatst en kunnen direct bij Hauff-Technik worden aangevraagd. Daarnaast wordt het complete pakket met de bestektekst automatisch als download bij de geconfigureerde producten aangeboden.

De Hauff-BIM-Portal biedt op die manier een absolute meerwaarde. Het bevat alle componenten die relevant zijn voor de planning. Ze kunnen passend geconfigureerd worden, afgestemd op de eisen aan het bouwproject. De modellen zijn vervolgens voor alle gangbare CAD-formaten als download beschikbaar.

De Planningstool en de BIM-Portal slaan de handen ineen voor meer efficiëntie en gebruikersvriendelijkheid bij de configuratie van projecten.

Altijd. Zeker. Gepland.
  

 

Bildmaterial