Menü öffnen
Suchen
Producten
Bedrijf
Contactpersoon
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

ALTIJD. ZEKER. DOELGERICHT.

DE UNIEKE HAUFF-DIMENSIE

Welkom in de Hauff-dimensie – het verbindende symbool van onze drie marktsegmenten PROJECT, PARTNERS en DWARSVERBINDINGEN & INDUSTRIE. De Hauff-dimensie fungeert als doelgericht coördinatensysteem en maakt het voor elke klant eenvoudiger direct de weg te vinden naar en door het productassortiment dat het best bij de behoeften past.

Het uitgangspunt en de ruggengraat van het symbool is onze Solution World. Als een in zichzelf weer gesloten geheel maakt dit duidelijk in welke toepassingsgebieden onze veelzijdige oplossingen tot inzet komen. Ongeacht welke toepassing, welk gebouw of welk net. Hauff-Technik biedt u altijd de exact passende oplossing. Alles uit één hand.

Hauff Dimensionen

PARTNERS

Met handel en vertegenwoordiging onderhouden wij een wederzijds partnerschap.

We bieden de juiste producten voor de vakhandel. Dit betekent zowel voor wanden als voor de bodemplaat: intelligente inbouwcomponenten met toegevoegde waarde zijn direct voorradig. Of het nu kabels dan wel buizen betreft: de universele afdichtsystemen zijn via Hauff-partners snel en gemakkelijk verkrijgbaar.

PROJECT

Van de planning tot de oplevering organiseren wij uw bouwplaats direct.

Uw project heeft bij ons gewicht. Daarom ondersteunen wij architecten, planologen en overheden bij de planning en staan alle bij de uitvoering betrokken ondernemingen met advies terzijde bij de vakkundige invoer en afdichting van kabels en buizen.

NUTSBEDRIJVEN & INDUSTRIE

Met specifieke componenten samen gestandaardiseerde productoplossingen vinden.

Uw producten gecombineerd met onze afdichtsystemen – het optimale totaalpakket voor uw klanten. Of het nu een huisaansluiting betreft, een transformatorstation, een biogas- of windkrachtinstallatie – met onze standaardoplossingen treft u altijd de juiste beslissing. Desgewenst ontwikkelen wij gezamenlijk systeemoplossingen die zijn afgestemd op uw producten.