Suchen
Region (nl)
Producten
Bedrijf
Uitgelicht
Contactpersoon
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

ALTIJD. ZEKER. KLANTGERICHT.

ALTIJD DE PASSENDE OPLOSSING VOOR MARKTEN EN KLANTEN

Als een van de toonaangevende Europese fabrikanten van afdichtsystemen voor kabels, buizen en huisinvoeren beschermen wij gebouwen tegen binnendringend water, gas, brand, vuil en ongedierte. Onze innovatieve oplossingen garanderen absolute dichtheid, efficiënte economische toepassing, gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid in elk type gebouw. Van de eengezinswoning en diverse bedrijfsgebouwen, tot en met grote infrastructuurprojecten als vliegvelden en energiecentrales.

Tot onze klanten behoren energieverzorgers, gemeentewerken, Hauff-partners, bouwbedrijven, ondernemingen in de telecommunicatie en de industrie. Maar ook architecten, planologen en particuliere bouwmeesters vertrouwen op onze ervaring en competentie. Wij bieden hen de passende oplossing aan voor al hun speciale uitdagingen – uit ons uitgebreide productassortiment of ook als speciale productie op maat.

ALTIJD. ZEKER. GECERTIFICEERD.

INNOVATIE EN KLANTGERICHT HANDELEN ALS DRIJFVEER VOOR KWALITEIT

Kwaliteit valt niet uit de lucht. Net zo min als innovatie en de absolute focus op de betreffende klant en zijn of haar uitdagingen. Daaraan moet hard worden gewerkt. En dat lukt alleen als team, met de juiste mix van ervaring en nieuwsgierigheid. Om te zorgen dat we niet alles door een Hauff-bril zien, laten we ons regelmatig certificeren en evalueren. Bijvoorbeeld door het kwaliteitsmanagement DIN ISO 9001:2015, het milieumanagement DIN ISO 14001:2015 of de competitie "TOP100 – die innovativsten Mittelständler", waarin we sinds 2010 steeds bij de beste innovatoren horen.

 

ALTIJD. ZEKER. STERK.

SUCCESVOL IN DE GROEP

Als leidende specialist voor duurzame deelname aan Duitstalige ondernemingen uit de middenstand is INDUS Holding AG al sinds meer dan dertig jaar de enige aandeelhouder van ons bedrijf. Van begin af aan biedt INDUS ons een ideaal platform voor onze ontwikkeling als onderneming. Als operatief zelfstandig bestanddeel van INDUS Holding AG gaan onze bijzondere pluspunten als onderneming uit de middenstand niet verloren, maar komen in tegendeel volledig tot gelding. Zo kan Hauff-Technik zich op de details concentreren zonder het overzicht te verliezen.

 

ALTIJD. ZEKER. GEMEENSCHAPPELIJK.

HET LEIDINGSTEAM VAN HAUFF-TECHNIK

Het succes van ons bedrijf is teamwerk. Zo staat het leidingsteam plaatsvervangend voor de meer dan 300 competente en gemotiveerde medewerkers van Hauff-Technik. 

Dr. Michael Seibold

Managing Director / CEO

Cornelia August

Toekomst › Kwaliteit & IT

Stephan Winnen

Toekomst › Internationalisering

Horst Scheuring

Creation › National Field Sales

Ralf Kurz

Creation › Development & National Inside Sales

Thomas Kölle

Operation › Materials Management

Georg Zink

Operation › Production

Rainer Lindenmaier

Revenue › Purchasing

Jochen Ulrich

Revenue › Accounting