Suchen
Region (nl)
Producten
Bedrijf
Uitgelicht
Contactpersoon
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es
Uitgelicht
Solution World
Favorieten
Planningstool
BIM Tool
Vestiging zoeken
RADONVRIJ BOUWEN
Tegenwoordig zijn de brandbeveiliging en energiebesparing van gebouwen wettelijk geregeld, wat geheel vanzelfsprekend is. Vanwege de nieuwe wetgeving op het gebied stralingsbescherming sluiten experts niet uit dat dit ook voor het edelgas radon gaat gebeuren.

Een edelgas dat bij huizenbouwers, architecten en bouwbedrijven voor grote beroering zorgt: Radon. Er heerst veel onzekerheid omdat er nog te weinig voorlichting over radonvrij bouwen wordt gegeven, aldus radonexpert Karin Leicht. Deze barrière moet worden doorbroken want het thema radon zou wel eens even relevant kunnen worden als de brandveiligheid en energiebesparing, waarvoor al wettelijke eisen gelden. Deze expert vermoedt daarom dat er binnenkort bewijzen en regelingen kunnen verschijnen wat betreft de aansprakelijkheid voor radongas.
Meer informatie
Favorieten

Stel met slechts een paar kliks uw gewenste product samen en creëer uw eigen lijst met favorieten. Zo worden alle geselecteerde producten in een overzicht weergegeven. U kunt het gewenste aantal bewerken en commentaar toevoegen aan elk item.

U ontvangt direct een prijsoverzicht en de mogelijkheid om direct en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Bovendien kunnen datasheets en aanbestedingsteksten in verschillende bestandsindelingen afzonderlijk of als een compleet pakket met één klik worden gedownload. Daarnaast kunnen aanbestedingsteksten in verschillende bestandsindelingen worden opgevraagd.

Naar favorieten

Favorieten
Planningstool

Wij ondersteunen u snel en betrouwbaar bij de keuze van de passende afdichting voor uw geplande project.

Beantwoord gewoon een paar korte vragen, zoals het aantal kabels, de buisdiameter, wanddikte, enz. en u ontvangt direct de passende producten en aanbestedingsteksten als compleet pakket.

Planningstool openen

BIM Tool

Een snelle en efficiënte planning is bepalend voor elk project. In samenwerking met Cadenas, een marktleider op het gebied van software, stellen wij u onze kabel- en buisafdichtingen CAD-compatibel ter beschikking. Hier kunt u eenvoudig 2D- en 3D-tekeningen overeenkomstig uw projecteisen configureren, downloaden en in uw planningssoftware importeren!

BIM-tool openen

BIM Tool
Vestiging zoeken
Messen/Events
13.01. - 13.01.

R + T Tiefbautag

Duitsland
Nürnberg, Duitsland
19.01. - 22.01.

Häuslbauermesse Graz

Oostenrijk
Graz, Oostenrijk
Meer informatie over het evenement is te vinden onder:
https://mcg.at/events/haeuslbauermesse/
Weitere Veranstaltungen
 
Actueel
02.12.2022

Kabelinvoersystemen

De nieuwe afdichtingspakking met scharnierende rubberen huls HSI150 KMA overtuigt vooral door zijn eenvoud. …
19.10.2022

Opstijging naar nieuwe dimensies!

Ongeveer 350 medewerkers bestormden afgelopen weekend de top van de hoogste berg van Duitsland en vierden een …
02.09.2022

Gezocht en gevonden

Acht jongeren beginnen vandaag bij ons aan een nieuwe fase in hun leven. Naast twee commerciële stagiairs, een …