Suchen
Region (nl)
Producten
Bedrijf
Uitgelicht
Contactpersoon
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

ALTIJD. ZEKER. MET VISIE.

VAN HANDWERK TOT INDUSTRIE 4.0

Wanneer er één constante bestaat in de geschiedenis van Hauff-Technik, dan is dat verandering. Dit betekent ook: wij waren, zijn en zullen in beweging blijven. Stilstand willen en kunnen wij niet accepteren. Vier mijlpalen symboliseren de dynamiek van de verandering die onze drijfveer is.

1955

Werner Hauff richt samen met zijn echtgenote Hilde Hauff in Heidenheim Hauff-Technik op als spuitgieterij voor Hartmann, Bosch en andere snel groeiende bedrijven. Van begin af zijn innovatie en productiviteit de motor van het jonge bedrijf.

1975

De toeleverancier groeit uit tot een onderneming met een eigen productassortiment. Met de eerste industrieel vervaardigde kabeldoorvoer begint het eigenlijke succesverhaal. Daarbij bestaat het bijzondere niet alleen uit het idee, maar vooral ook uit de modulaire constructie die in de basis tot op heden eigenlijk nog steeds bestaat.

1986

In 1986 wordt INDUS Holding AG de enige aandeelhouder van Hauff-Technik. Met haar duurzame bedrijfsmodel biedt INDUS van begin af zeer goede randvoorwaarden voor de zelfstandige ontwikkeling als onderneming van Hauff-Technik.

2014

Hier komt bij elkaar, wat samen hoort. De onderneming die over drie locaties is verspreid, komt hier weer op één punt bij elkaar. Hier is genoeg ruimte voor productie en organisatie. Een moderne architectuur maakt korte lijnen en een efficiënte workflow mogelijk.

ALTIJD. ZEKER. GEFOCUST OP WAARDEN.

ONZE RODE DRAAD VOOR SAMENWERKING

De waarden van Hauff zijn een vast bestanddeel van onze identiteit als onderneming. Met deze waarden definiëren wij hoe we met onze klanten en onszelf omgaan.

Verhaltenswegweiser

Neem kritiek serieus

Constructieve kritiek is een toegevoegde waarde. Voor de onderneming en voor elke afzonderlijke medewerker. Onze kritiek is nooit persoonlijk bedoeld, maar gericht op de betreffende kwestie en met maar één doel voor ogen: verdere vooruitgang.

LEVER EN STREEF NAAR BETER

Wij willen elke dag een beetje beter worden. Daarom motiveren en vorderen we. We bepalen doelen, nemen verantwoordelijkheid en zetten ons in met hart en ziel.

Kom overeenkomsten na

Betrouwbaarheid is een principiële deugd van de Duitse middenstand en een pijler van ons succes. 

Draag verandering mee

We blijven in beweging, want stilstand is achteruitgang. Daarom staan we open voor nieuwe zaken en bevorderen verandering actief.

Respecteer anderen

Respect en de omgang op gelijke hoogte vormen de basis van elke vorm van samenwerking. Alleen als ik respect toon, kan ik ook respect verlangen.

Werk samen

Wat willen we zijn: onderdeel van het probleem of een deel van de oplossing? Het antwoord op die vraag schuilt in onszelf en in de samenwerking met onze collega's.

ALTIJD. ZEKER. VERANTWOORDELIJK.

DE GEDRAGSCODE VAN HAUFF-TECHNIK

Als verantwoordelijk lid van de maatschappij beseffen wij terdege wat onze verantwoordelijkheid is tegenover klanten, zakenpartners en medewerkers. Daarom houden we ons aan een paar principiële gedragsregels die dit bewustzijn weerspiegelen.