Menü öffnen
Suchen
Producten
Bedrijf
Contactpersoon
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

Corona virus – Status update

Corona virus – Status update

De situatie rondom het corona virus werd slechter gedurende de voorbije weken en blijft continu veranderen.  Omgaan met het virus heeft niet enkel invloed op het private leven, alsook zorgt dit voor nieuwe uitdagingen op economisch vlak.

Ook wij reageerden op deze situatie: in een dagelijkse meeting van het bedrijfsmanagement reageren we op de steeds veranderende situatie en nemen we de mogelijke maatregelen om het risico op infectie met het virus tot een minimum te beperken en om ervoor te zorgen dat we de mogelijkheid tot leveren aan onze klanten en partners te garanderen.
 Tot op heden zijn er geen noemenswaardige gevolgen voor onze levermogelijkheden van onze producten, dit al zeker voor de komende 2-3 weken.

Om onze onbeperkte toegankelijkheid voor onze partners te garanderen werd een groot deel van ons personeel in de mogelijkheid gesteld van thuis uit te werken, van waaruit ze volledig operationeel en bereikbaar zijn.  Onze buitendienstmedewerkers werken momenteel eveneens van thuis uit en staan u ten aller tijde ter beschikking voor advies en actie.  In het geval er geen ‘lockdown’ geldt in uw regio/land, zijn bezoeken aan uw bedrijf en werven steeds mogelijk op uw uitdrukkelijk verzoek. Dit natuurlijk alleen indien er kan gevolg gegeven worden aan de momenteel geldende regels aangaande voorzorgsmaatregelen en maatregelen aangaande de hygiëne.