Suchen
Region (nl)
Producten
Bedrijf
Uitgelicht
Contactpersoon
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

We groeien verder dan onszelf

Een jaar geleden werd een van de grootste projecten in de geschiedenis van het bedrijf officieel geopend: Na slechts 18 maanden bouwtijd werd bij de hoofdvestiging van het bedrijf in Hermaringen een ultramodern logistiek centrum gebouwd. 
Het middelpunt is een centraal geplaatst klein en snel automatisch hoogrek voor containers. Hier worden de afzonderlijke orderitems samengebracht tussen de verzamel- en pakstations. Alle artikelen van een bestelling van een klant worden daar verzameld en na voltooiing direct naar de inpakstations gebracht, gesynchroniseerd in de tijd.
Enkele honderden artikelen uit alle productengamma's zijn uit voorraad leverbaar. Onze klanten hoeven het echter niet zonder individueel aangepaste oplossingen te stellen. Integendeel, het bijzondere aan de ingebruikname van het logistieke centrum is dat Hauff-Technik met de combinatie van logistiek en productie zijn klanten de kortst mogelijke levertijden garandeert, niet alleen voor producten die op voorraad zijn, maar ook verder voor producten "Made for You".
Altijd. Veilig. Efficiënt.