Suchen
Region (nl)
Producten
Bedrijf
Uitgelicht
Contactpersoon
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es
»We zijn als team goed op elkaar ingespeeld.«

»We hebben vier werkplekken waartussen we schakelen, door de verscheidenheid van de orders is er altijd wat anders te doen.«

Agnes vinden we in de productiehal op verschillende werkplekken bij de fabricage van onderdelen met verschillende producten en gereedschappen. Hier worden veel producten voorgemonteerd en daarna voor de betreffende orders ingepakt. »We hebben vier werkplekken waartussen we schakelen.« De te monteren producten herhalen zich, maar »door de verscheidenheid van de orders is er altijd wat anders te doen.« Dat vindt Agnes leuk.
Ze werkt meer dan drie jaar bij Hauff-Technik. In maart 2018 is ze begonnen als uitzendkracht en heeft daarna een vaste aanstelling gekregen. Agnes draait afwisselend vroege en late diensten. Bij verdere ontwikkelingen van de machines zijn er altijd nieuwe uitdagingen, het leren ervan zorgt voor afwisseling en zorgt ervoor dat de producten correct in elkaar worden gezet. Maar je moet er wel bijblijven.

Door de verschillende dienstjaren van haar collega's in het team kunnen de vrouwen elkaar helpen en op de hoogte brengen. Mocht je een keer niet weten hoe je iets moet monteren dan weet een andere collega het vast wel. »Het wordt pas leuk als geen van ons het blijkt te weten«, grapt Agnes. Maar dan helpt de teamleiding je verder.

»Het is veel eenvoudiger en sneller geworden.«

Met de bouw van het nieuwe logistieke centrum is er ook veel veranderd in de productie en is de onderdelenproductie compleet op een nieuwe plek gevestigd, waardoor de afstanden tussen de werkplekken tot een minimum zijn beperkt. »Het is veel eenvoudiger en sneller geworden.«, volgens Agnes.

»We zijn een goed team.«

De huidige situatie met Corona is voor niemand makkelijk. Hauff-Technik hecht veel waarde aan het aanpassen van de arbeidsomstandigheden aan corona, wat kan leiden tot verschuivingen in de werktijden van productiemedewerkers. »Dat vraagt wel om flexibiliteit.« Om de veiligheid tijdens het productieproces te waarborgen, zijn antigenentesten door de bedrijfsarts aangeboden aan de werknemers nog voordat de algemene testplicht inging. Ondanks de uiterlijke veranderingen heeft Agnes plezier in haar werk. »We zijn een goed team en door het perfecte werkklimaat is het werk des te leuker.«
Agnes Vedro
Medewerker van de afdeling kabel-/leidingdoorvoer
Tobias Mayer
Hoofd Logistiek
Ernst Heiser
Teamleider productielogistiek